L’Escola del Triatló Ontinyent suma tres pòdiums al Duatló de Sagunt

El passat cap de setmana, huit esportistes de l’Escola del Club Triatló Ontinyent van visitar la ciutat valenciana de Sagunt per a participar en el IV Duatló Escolar.
Pel que fa a la representació ontinyentina, l’escola de la capital de la Vall d’Albaida va estar presentada en tres de les sis categories. Neus Baldo, en categoria juvenil, va haver de completar una prova formada per un primer segment de carrera a peu de 2.000 metres, un segment ciclista de 6,9 quilòmetres i, finalment, una carrera a peu de 1.000 metres. Baldo va travessar la meta en segona posició.
Celia de Llago, Ainhoa Montesinos, Laia Minguet, Blai Boscà i Jaume Gironés van prendre l’eixida cadet, una categoria que contemplava un duatló amb les mateixes distàncies que els juvenils. Jaume Gironés va ser segon i Celia de Llago tercera.
Per a completar la participació ontinyentina, la cursa dels infantils va comptar amb la presència dels duatletes Joan Puertos i Alejandro Bendala, qui van córrer 1.500 metres, van fer 4,7 quilòmetres amb bici i van tornar a córrer 750 metres.