L’Escola del Triatló Ontinyent estrena temporada amb dos pòdiums en categoria cadet

Les xiquetes i els xiquets de l’Escola del Club Triatló Ontinyent han tornat a la competició amb el Duatló Cross de Benicarló, una prova que ha servit per a començar a la temporada de duatlons i triatlons 2023-2024 i que ha format part de la Fase Autonòmica dels Jocs Esportius organitzats per la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana.
El club ontinyentí va estar present en les tres categories superiors: juvenil, cadet i infantil. Pel que fa a la cursa de les juvenils, Neus Baldó i Joana De Llago van haver de completar un duatló format per 1500 metres de carrera a peu, 8 quilòmetres de ciclisme i 800 metres de carrera a peu.
En cadets, Ainhoa Montesinos, Laia Minguet, Celia De Llago, Blai Boscà i Jaume Girones van completar les mateixes distàncies que les i els duatletes juvenils. En aquesta ocasió, Ainhoa Montesinos va ser la tercera classificada i Jaume Gironés va creuar la meta, en segon lloc, de la categoria masculina.
Els infantils Joan Puertos i Alejandro Bendala, amb un duatló de 1300 metres de carrera a peu, un segment ciclista de 5,7 quilòmetres i una última part de 800 metres de carrera a peu, van completar la representació ontinyentina en la ciutat de Benicarló.