El mes d’agost redueix la freqüència del bus urbà

La línia 2 de l’autobús urbà que circula des de la el centre urbà fins al cementeri de la ciutat, passant per l’hospital, el poliesportiu municipal i l’estació Renfe, ha disminuït els seus viatges durant el mes d’agost, deixant únicament dos horaris a la vesprada, a les 15.00 i a les 20.00 hores. Amb el que respecta als matins, de 8.00 a 15.00 hores, el transport públic continua efectuant viatges amb intervals de 30 minuts.

El regidor de Transport Públic, Jordi Vallés, ha explicat que “els viatges que es realitzaran durant les vesprades, s’efectuaran 30 minuts abans de l’eixida del tren, amb la finalitat de fer-los coincidir”.

Des de l’Ajuntament d’Ontinyent, expliquen que “es tracta d’un mes amb molta menys afluència de gent, i per aquest motiu el nombre de viatges s’ha reduït”. Enfront la solució de mantindre dos horaris i fent-los coincidir amb els horaris del tren rodalia que ix des d’Ontinyent, els veïns demanen un altre resultat més eficaç.

“Entenem que existisca menys trànsit d’habitants que reclamen aquest servei gratuït, però amb la calor d’aquestes últimes setmanes, no podem anar a aquests destins caminant. Hi ha persones que no tenen un altre mètode que no siga l’autobús”, eren les paraules d’alguns habitants de la ciutat que demanden un servei més ampli a l’Ajuntament. Així doncs, també ha ocorregut en els destins de la L1, és a dir, tots aquells viatges que es realitzen dins del perímetre de la ciutat. El seu horari a l’agost és de 8.00 a 15.00, amb una freqüència aproximada de 30 minuts entre ells, i a les vesprades romandrà sense circulació.

A partir de setembre, l’autobús urbà gratuït del municipi tornarà a la normalitat amb els mateixos horaris amb els quals comptava: de dilluns a divendres, de 7.00 h. a 14.00 h., i a les vesprades, de 16.00 h. a 20.00 h. Els dissabtes circularà de 10.00 h. a 13.30 h., i els diumenges no s’oferirà servei.

Tots ells es troben disponibles en la pàgina web de l’Ajuntament d’Ontinyent, entrant en: Horari Bus Urbà gratuït.