El Mig Any Fester 2020 inclourà la seua versió infantil

El cens de festers infantils menors d’edat ronda els 1.300 efectius segons els registres de la mateixa Societat de Festers. Així les coses, a banda dels tradicionals certàmens escolars de dibuix, pintura i literari, la junta de la institució que organitza les festes de Moros i Cristians d’Ontinyent ha decidit enguany, com a principal novetat convocar a la xicalla a un matí on tindrà lloc la versió infantil del Mig Any Fester.

Serà el dissabte 15 de febrer, set dies abans del cap de setmana en què se celebra el pas de l’equador cap als dies grans d’agost. El festeig arrancarà cap a les 11 del matí.

La resta de programació d’actes i activitats del Mig Any es distribuirà entre el dissabte 1 i el diumenge 23 del pròxim mes. L’acte inicial es va viure el passat divendres al saló d’actes de la Societat de Festers amb protagonisme dels càrrecs de 2020 que van rebre el butlletí que s’edita amb motiu de la celebració. En nom de la ciutat, la primera entrega de la publicació va ser per a la regidora de Festes, Àngels Muñoz, qui va recordar que “l’Ajuntament sempre està al costat de la Societat de Festers”.

El president de la institució, Vicent Pla, va animar els presents a “gaudir, gaudir i gaudir” tant d’aquest pròleg com de l’intens any que ja estan vivint els càrrecs de 2020.