Constaten un descens important dels robatoris als últims mesos en Ontinyent

A la reunió de coordinació que mantenien a principis de setmana l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, amb representats veïnals del disseminat, acompanyat pels regidors Manuel Cuesta (Serveis Municipals), Pepe Gandia (Seguretat) i el Comissari de la Policia Local (Juan Serrano) es constatava un descens important dels robatoris als últims mesos, “però que en cap cas comportarà que baixem la guarda, sinó més bé al contrari, mantindrem el reforç de patrulles de la Policia Local a l’extraradi i a afegir noves millores”, avançava el primer edil de la ciutat.

Una d’eixes millores és la instal·lació de noves càmeres de vigilància, en total seran 9, als camins del Pressos, La Pòlvora, Casa García (2), Camí del Carril, Helios, Camí la Farola-Camí Agullent (2) i Camí de Galindo. S’afegeixen a les que ja hi ha instal·lades al Camí Bonavista, Puríssima, l’Altet-Clariana, la Baronia, El Pilar i Mossen Conca (2), Ponseta-Pilar (2) i Camí dels Tarongers. Cal apuntar que aquestes cameres s’afegeixen a les més de 30 que ja es disposa per vigilar el trànsit als polígons industrials, algunes de les quals estan ubicades a zones limítrofes amb el disseminat. Aquesta acció està contemplada dins del Pla de Xoc de Seguretat posat en marxa ara fa un any a la ciutat.

Per altra banda, l’alcalde explicava que la col·locació d’aquestes càmeres serà aprofitada com a element dissuasiu per a promoure un bon ús dels contenidors de fem en l’extraradi.