El mural d’Ontinyent, a punt d’entrar en el top-10 mundial

Només queden uns dies per a votar. Concretament fins el diumenge. Encara es pot votar a través de l’app Street Art Cities o de la web streetartcities.com per a decidir quin és el millor mural urbà del món. En el cas del mural d’Ontinyent, obra de Lidia Cao, que va estar preseleccionat com un dels 100 millors a nivell internacional, ara mateix està a les portes d’entrar en el top-10. Segons l’última actualització de les votacions es trobaria en el lloc número 12.

L’obra denominada ‘Anisópteros’, que es pot vore en el carrer José Simó Marín, parla del respecte pels animals i la importància d’inculcar-ho des de la infància. Aquest mural en particular té un detall d’una libèl·lula d’una història que hi ha passat. Una dona va demanar a l’artista gallega que pintara una libèl·lula com a homenatge a la seua filla acabada de morir.

El mural forma part d’una iniciativa municipal que es va organitzar, amb coordinació de l’artista local Dulk, dins del festival d’art de primavera amb el qual es van realitzar diferents murals en els barris d’Ontinyent.