Les obres del carrer Sant Antoni, acabades per a festes

Demà divendres, l’Ajuntament d’Ontinyent recepcionarà les obres de reurbanització integral del carrer Sant Antoni. Uns treballs que han finalitzat per a les festes de l’Ermiteta. Tan sols faltaran alguns remats, com ara la col·locació de papereres o lluminàries, que segons informen des del consistori, “s’executaran en passar les festes d’aquest cap de setmana”.

L’alcalde, Jorge Rodríguez, ha destacat que aquest projecte, “no sols han suposat una de les actuacions més importants d’aquesta legislatura, sinó que suposaran un punt d’inflexió per al barri de l’Ermiteta”.

Cal tindre en compte que la inversió ha sigut d’1,2 milions d’euros, que s’afegeixen als 1,32 invertits, en els últims quatre anys, en el mateix carrer en obres subvencionades de rehabilitació d’habitatges.

El veïnat va transmetre a l’alcalde algunes de les deficiències que s’han detectat, per tal d’arreglar-les, com ara les escorrenties d’aigua que arrosseguen la terra dels jardins o el mal estat d’algunes llambordes que estava previst reparar aquesta setmana per tal d’evitar els clots en el carrer per a les festes.

Entre els aspectes més destacats de l’obra estan la creació d’una nova plaça plantejada com un espai polivalent per a la convivència del veïnat; així com el respecte a alguns elements com ara l’arbrat preexistent; a més de traure a la llum i recuperar part de les llambordes del traçat original. A més a més, es manté el carril dret per a accés del veïnat i es mantindrà anul·lat per seguretat tant el carril esquerre com el pas de vehicles cap a la plaça de la Coronació.