El Teatre Echegaray acull l’espectacle Tiempo Eterno inspirat en l’obra de Dalí

El Teatre Echegaray d’Ontinyent acollirà aquest divendres des de les 20:00 hores la representació de l’espectacle de dansa espanyola i flamenc Tiempo Eterno, de la companyia de dansa de Teresa Neira i M. Angles Santamaría, responsables de la direcció artística i coreografia de la representació.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, explicava que “dins les arts escèniques, la dansa és una disciplina artística especialment plena de bellesa i personalitat. En aquest cas, amb una obra inspirada en els rellotges del quadre conegut de Salvador Dalí ‘La Persistència de la Memòria’, per a parlar-nos del pas del temps i la relativitat de les coses. Un espectacle molt enriquidor que animem a gaudir a totes i tots”, manifestava.

La música de l’espectacle combina peces gravades amb diferents instruments musicals i música en directe, i en l’elenc es compta amb reconegudes ballarines com Miriam Gallego, Víctor Gómez, Triana Herrero, Sofía Jiménez, Paula Juárez, Lucía Marcos, Dunia Martínez i l’ontinyentina Rosmari Vidal, professora de ball espanyol al Centre d Dansa Òpera. Quant als músics, a la guitarra estarà José El Pelirrojo, a les palmes Francisco Navarro i a la veu Antonio Chacón. L’actuació es divideix en 4 parts: ‘Tiempo inconsciente’, ‘Tiempo de vida’, ‘Tiempo inerte’ i ‘Tiempo eterno’, que mostren que a través de la dansa, tot i que el temps passa, tot pot romandre en essència.

La representació de Tiempo Eterno té una durada de 75 minuts i un preu de 8 euros en venda anticipada a www.caixaontinyent.es i de 10 euros en taquilla sense descompte.