El musical infantil “Toys, una història de joguets” portarà a la Glorieta d’Ontinyent a coneguts personatges del cinema i la televisió

El musical infantil “Toys, una història de joguets” portarà aquest dimecres a la Glorieta d’Ontinyent a coneguts personatges del cinema i la televisió. Es tracta d’una representació de la companyia “Espectáculos Montecarlo” on 8 artistes animaran als menuts i menudes a cantar i ballar una sèrie de cançons vinculades a les aventures dels personatges protagonistes, partint el fil narratiu de les reflexions d’una xiqueta i la irrupció d’un donyet màgic.

Aquest espectacle a la Glorieta, de 50 minuts de durada, començarà aproximadament a les 20:00 hores, després d’una cercavila itinerant d’animació i acrobàcies sobre xanques de la companyia “Scura Splats”, que partirà a les 19:00 hores des de la plaça de la Concepció. Titolada “RR1 Animàtic”, aquest espectacle itinerant conta la història d’un ferroveller que es troba amb un grup de robots d’entreteniment, als quals ajudarà.

La regidora de Festes, Àngels Muñoz, animava a les famílies “a dur als seus menuts i menudes aquest dimecres a la plaça de la Concepció i la Glorieta. És la primera vegada que comptarem amb dos espectacles en la vesprada que se sol dedicar als xiquets i xiquetes, i animem a totes i tots a vindre a cantar, ballar i gaudir d’aquests espectacles”.

Dins la programació municipal disposta des de l’Ajuntament per complementar les festes, també aquest dimecres, ja a la nit, hi haurà un espectacle plantejat per donar protagonisme a grups emergents. Serà a les 23:30 hores a l’aparcament de Paduana, comptant amb el grup de fusió “Baketà”, amb membres d’Albaida i Ontinyent; i els valencians “Esquina Finlandia”, grup jove de pop-rock alternatiu amb influència índia i de rock britànic.