El nou centre eficient de Mercadona, a novembre

Les obres avancen ràpidament. Això és prou visible a la nova àrea comercial que està emergent front a l’estadi municipal El Clariano, on ja es troba en funcionament l’establiment de menjar ràpid Burger King. Ara, la façana de la nova superfície comercial de Mercadona comença a prendre forma i en poques setmanes l’edifici ha anat agafant cos.

Segons les estimacions previstes, el nou Mercadona té previst estar a punt per al mes de novembre, data en la que es contempla la finalització del termini adiminstratiu concedit per acabar les obres.

El nou Mercadona d’Ontinyent serà un centre Eficient, dins dels nous models que la cadena va començar a construir en 2016 per tota la seua geografía d’implantació. El model es caracteritza per optimitzar l’experiència de compra dels clients i per estalviar fins a un 40% el seu consum energètic respecte a altres centres convencionals. El pressupost de l’obra supera els dos milions d’euros per a un edifici de dos plantes que compta amb una superfície de 3.600 metres quadrats. La planta inferior estarà destinada per aparcaments mentres que la superior serà la d’ús comercial, amb capacitat d’aforament per a unes 880 persones. Incorpora millores tecnològiques, mediambientals i de servei així com diferents novetats en totes les seccions.