El nou Fòrum Creatiu El País de Mariola aborda el turisme

El dimarts, a l’Hotel l’Estació de Bocairent, entitats, institucions i empreses de les comarques al voltant de la Serra Mariola debaten sobre la possibilitat de crear un turisme compartit a la zona, sobre les sinèrgies que poden sumar esforços i les iniciatives que ja estan en marxa.
Serà el primer encontre del nou Fòrum Creatiu El País de Mariola, una iniciativa que ha nascut de la col·laboració del grup de comunicació que integren El Periòdic d’Ontinyent i Gent de les Comarques amb À Punt Media. Aquesta primera edició s’enceta amb el patrocini de l’Ajuntament de Bocairent i de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, amb la col·laboració de l’Hotel l’Estació de Bocairent.
Es tracta d’una activitat que pretén posar damunt la taula totes les iniciatives innovadores que vagen eixint des de les comarques de Mariola i que tinguen a vore amb la sostenibilitat del territori, amb l’aposta i el compromís per crear futur, per donar-li vida, per dinamitzar la seua vida social, cultural, turística, festiva…
La iniciativa naix amb voluntat de tindre un caràcter circulant a través dels diferents municipis que conformen el radi de la Serra Mariola, sumant col·laboracions d’institucions i entitats del territori. Tot arranca aquest dimarts a Bocairent.

El Fòrum arranca a les 10:30 del matí a l’Hotel l’Estació i comptarà amb diferents taules. En la primera, amb un caràcter més institucional, participaran l’alcalde de Bocairent, Xavier Molina; l’alcalde d’Agres i president de Serra Mariola, Rafael Sanjuan i el president de la Mancomunitat, Vicent Gomar. Una segona taula comptarà amb empreses que explicaran les seues experiències: Visita Bocairent, Tot Globo i Abbi Suites. Tancarà la jornada Dolo Moscardó, de l’agència El Tratado de Maripaz parlant sobre la marca d’un territori.

 Inscripcions en el següent enllaç:

https://docs.google.com/forms/d/15q8B9jbYG4x4VKtmJWaIygOE7Vrwq1YBnWNaboJzCFg/viewform?chromeless=1&edit_requested=true