El nou Hospital es posarà en marxa de forma gradual al llarg de 2023

La Generalitat té previst que el nou Hospital d’Ontinyent siga inaugurat en el mes d’abril. Encara no posa una data fixa, però eixa és l’estimació segons han avançat fonts de la Conselleria de Sanitat Universal a El Periòdic d’Ontinyent. Però l’apertura no es realitzara de manera global i immediata. N’hi ha un pla traçat que preveu un trasllat des de l’actual centre hospitalari en l’antic Xalet de Les Boles fins a la nova infraestructura. La posada en marxa es realitzarà de forma gradual.

Segons el pla que es treballa des de Conselleria, seran les consultes externes el primer servei que s’obrirà una vegada s’inaugure l’Hospital. Després podrien anar sumant-se noves àrees que no comporten hospitalització en aquesta primera fase. L’apertura es portarà a terme mentres van xequejant-se i provant-se totes les instal·lacions per a un correcte funcionament.

L’Hospital acabaria l’any 2023 en ple rendiment, després que s’haja completat el trasllat de serveis i facultatius i l’edifici antic estiga ja plenament desocupat.