El nou Hospital incrementa a 5 els seus quiròfans

Al marge del conflicte d’aquest estiu amb la sanitat pública a Ontinyent i l’actual servei hospitalari, el projecte del futur Hospital continua endavant amb les seues obres. La construcció, segons afirma el departament de salut Xàtiva-Ontinyent, avança segons els terminis previstos. I, a més, s’estan introduint alguns canvis al projecte per ampliar i millorar la cartera de serveis que s’oferirà una vegada entre en funcionament.

Un dels canvis més importants que ha experimentat el projecte és el creixement en el número de quiròfans que s’ha ampliat fins a 5, dels 3 que estaven previstos inicialment. També s’incorporarà un laboratori d’anatomia patològica que permetrà operar alguns casos de càncers en el nou Hospital d’Ontinyent. D’altra banda s’amplia la superfície destinada a la Unitat de Recuperació Postanestèsica on ingressen els malalts que han estat intervinguts quirúrgicament.

També, segons s’explica des del departament, s’ha adquirit un aparell d’última generació tecnològica per practicar ressonàncies. Des del departament es manté que la data prevista per a la inauguració del futur Hospital se situa en gener de 2023, per tant les obres entrarien en la recta final del seu últim mig any.