L’home que va morir al Pou Clar baixava per les escales de Galindo

Hui al Pou Clar és ben visible el precinte que ha col·locat la Policia Local a la zona on ahir va perdre la vida un home de 83 anys que es va precipitar per les escales que donen accés al paratge des de la part de Galindo.

Segons es recorda des de l’Ajuntament d’Ontinyent, l’única entrada autoritzada per accedir al Pou Clar és a través de la senda de l’Alba. L’accés de Galindo es troba tancat amb una cadena, encara que aquesta no impedeix el pas dels peatons. L’escala de Galindo salva un desnivell important des de la carretera de l’Ombria que connecta Ontinyent amb Fontanars dels Alforins. L’escala és prou empinada amb escalons de fusta.

El succés va tindre lloc ahir a les 14 hores, aproximadament, quan es va rebre un avís perquè un home de 83 anys, d’origen peruà i veí de Gandia, havia caigut per les escales pròximes al Pou Clar resultant amb un fort colp al cap. Quan van arribar els primers efectius policials, segons indiquen les fonts oficials, es trobava inconscient però respirava. Es van presentar tant efectius de Bombers com un metge. Així mateix també va arribar un vehicle del SAMU. Se li va practicar la maniobra RCP, però dissortadament a les 15:05 es va certificar la seua mort i es va requerir la presència de la Guàrdia Civil.

Foto: Pepe Ureña.