El pavelló acull el Campionat Autonòmic de Wushu

Ontinyent serà aquest cap de setmana epicentre valencià de les arts marcials amb el XXXVIII Campionat Autonòmic de Wushu, que reunirà més d’un centenar d’esportistes de les províncies de València, Alacant i Castelló. Es tracta d’una competició que tindrà lloc al pavelló principal del poliesportiu municipal, organitzada per la Federació Valenciana de Judo amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent, el Club Makey Chuan Kung Fu d’Ontinyent i la Fundació Trinidad Alfonso. Els participants competiran en un total de quatre modalitats: Wushu tradicional, modern, sanda i imitació.

Les competicions tindran lloc el dissabte, 27 de gener, de 9.00 a 13.30 hores i de 16.00 a 19.00 hores, havent-hi participants tant de categoria sènior com en totes les categories inferiors des de prebenjamí, havent-hi competicions tant masculines com femenines i en alguns casos mixtes. En aquestes competicions hi haurà proves en les quals es competirà tant amb armes curtes com llargues, armes dobles o mans buides, havent-hi proves tant de lluita com de formes tradicionals. L’entrada per al públic serà gratuïta.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Ontinyent, Ferran Gandia animava a la ciutadania a acudir a una jornada “que promet ser molt espectacular, en modalitats esportives molt visuals, algunes de les quals vam poder gaudir en l’exhibició que vam tenir en l’última Gala de l’Esport”.