El pavelló d’Ontinyent acull 100 participants en el campionat de tir amb arc

El Club Tir amb Arc d’Ontinyent té la seua cita més important, i és que hui, diumenge, serà el club amfitrió i organitzador del Campionat Provincial de Tir amb arc de València i Castelló. Serà la primera vegada que el club ontinyentí serà seu d’un esdeveniment d’aquesta magnitud, i des de l’entitat esportiva admeten que “no és fàcil celebrar un campionat amb totes les característiques necessàries de seguretat i logística, però hem volgut atrevir-nos i donar un reconeixement a aquest esport”.

Al mateix temps expliquen que estan “molt contents” amb l’acollida, ja que d’un màxim de 100 participants, de moment s’han inscrit un total de 93. Així, quasi un centenar d’amants del tir amb arc, des dels 8 anys fins als 70, es reuniran aquest matí al pavelló municipal. Les competicions de les categories, des de prebenjamí fins a veterà, es duran a terme entre les 9.00 i les 14.00 hores.

Per al públic assistent s’habilitarà una part de la grada del pavelló, per a gaudir d’aquest esport. Des del Club Tir amb Arc d’Ontinyent declaren que aquesta celebració és “el primer pas per a continuar organitzant competicions a la ciutat. Volem celebrar una tirada de la lliga de manera anual”.