L’Ajuntament d’Ontinyent destina 10.000 euros per a millorar les marquesines de les parades del bus

Des de la regidoria de Transport Públic de l’Ajuntament d’Ontinyent s’estan invertint al voltant de 10.000 euros en una sèrie de millores que inclouen la neteja a fons de les 11 marquesines del bus urbà i la incorporació de nous vinils amb els horaris i llistat de les parades, unificant una imatge que fins ara presentava diferències en els diferents punts.

La regidora de l’àrea, Inma Ibàñez, avançava que a aquestes millores s’afegirà pròximament la incorporació de nous panells digitals que informaran d’aspectes com l’actualització del temps d’espera previst fins a l’arribada del següent bus. A més a més, està procedint-se a l’estudi de la possible implantació d’una nova línia del bus urbà que arribaria al polígon industrial de l’avinguda del Tèxtil.

Tot seguit, la regidora també anunciava que als dies vinents el consistori farà públic un balanç del funcionament d’un servei que definia com a “eficient, sostenible i igualitari”, i que va tindre un punt d’inflexió amb la posada en marxa de la seua gratuïtat fa ara dos anys.