El pavelló ‘Fernando Rubio’ rep demà al CB Mutxamel

L’Eset-Ontinet masculí jugarà demà contra CB Mutxamel-MTX, qui actualment va sisè a la classificació. L’encontre d’aquesta jornada serà demà a les 18.30 hores, de nou a casa. Ara, el primer equip del Martínez Valls Bàsquet és líder del seu grup, però cal tindre en compte que el CB Jorge Juan és segon amb una derrota menys i un partit menys disputat per ajornament.

Victòria davant l’Adesavi

El pavelló ‘Fernando Rubio’ tornava a ser l’escenari per gaudir del bon joc de l’equip del Club Martínez Valls Bàsquet, que s’enfrontava a l’Adesavi A. Un primer quart amb un resultat de 24-05 ja deixava clar el que esperava a l’afició. Al descans, els d’Ontinyent mantenien l’avantatge amb un 43-18. El tercer quart servia sense cap dubte per a sentenciar l’encontre, amb una anotació de 71-33.

Malgrat que els punts van estar molt igualats en l’últim període, l’Adesavi no aconseguia retallar distàncies, i el resultat final era de 87-48. Van destacar en l’anotació Alin Voinea amb 15 punts i Pablo Iborra amb 14 punts. Una victòria més que deixa un poc més a prop passar a la segona fase de la competició en les primeres posicions (tant primer com segon passen amb la mateixa puntuació).

Eset-Ontinet Femení

Pel que fa a l’Eset-Ontinet femení, després de la renúncia, per segona vegada aquesta temporada, del San Pedro Moixent, tornarà a competir aquesta mateixa vesprada. Serà al pavelló ‘Fernando Rubio’, a les 17.00 hores, davant del CB Tavernes de la Valldigna, qui a hores d’ara és segon a la taula, just després de les d’Ontinyent, que continuen líders.