El Periòdic d’Ontinyent et regala la rèplica del Castell de Festes

Amb l’edició setmanal de El Periòdic d’Ontinyent d’aquest dissabte 3 de juliol vos regalem el Castell de les Festes de Moros i Cristians. Una rèplica fidedigna de la fortalesa que cada any s’alça a la Plaça Major per a presidir el temps fester de la ciutat.

Malauradament enguany, com ja va ocórrer en 2020, no es muntarà el Castell a la façana de l’antic ajuntament. La pandèmia ha obligat, de nou, a suspendre els actes morocristians i, per tant, no tindrem l’element característic de l’estiu presidint la plaça.

Però la Societat de Festers ha tingut una iniciativa especial per a mantindre la flama de les Festes a totes les cases, a totes les famílies. Per això ha impulsat una idea de Miguel Ángel Fita per crear reproduccions del Castell. La proposta ha comptat amb el patrocini i la materialització de l’empresa Llunagraphics que ha aconseguit una miniatura molt fidel, amb tots els detalls, una meravella a escala.

L’objectiu és que les famílies puguen disfrutar amb aquest auto-muntable per crear el seu propi Castell i tindre’l a casa, personalitzat a més amb les insígnies de cada comparsa. La rèplica s’entrega amb l’edició de demà de manera inseparable amb l’edició de El Periòdic d’Ontinyent.