El Periòdic d’Ontinyent líder digital dels mitjans locals

L’any 2020 era el que estava assenyalat en l’agenda de la nostra redacció com el de l’esdeveniment del quart de segle. 25 anys des de la fundació de la capçalera del Periòdic d’Ontinyent. Bodes de plata del rotatiu més editat i més longeu de la nostra ciutat. Fa 25 anys la capçalera va sorgir i es va mantenir en aquella etapa inicial, únicament, com un mitjà imprés de paper amb cita setmanal amb els seus lectors cada dissabte.

Però en el segle XXI, i fonamentalment en els últims anys, els hàbits de consum de la informació han canviat radicalment. Internet ha actuat com a motor d’aquests canvis i ha propiciat l’aparició de noves formes i àmbits per a fomentar la comunicació social. Tant les webs com les xarxes socials s’han convertit en imprescindibles per al desenvolupament informatiu dels mitjans de comunicació social. En aquest sentit, El Periòdic d’Ontinyent ha diversificat el seu treball i s’ha especialitzat en aqueixa labor informativa a través d’internet.

WEB I XARXES
La construcció d’una web potent i que siga referència informativa s’ha acompanyat amb la creació d’una comunitat digital de seguidors que no para de créixer. En Facebook, la pàgina del Periòdic d’Ontinyent camina cap als 23.000 seguidors. I el mateix succeeix amb Instagram, que ha posat la directa en el seu creixement i ja s’acosta als 7.000 seguidors.

Aquesta comunitat d’usuaris, consolidada i fidel, permet un gran abast de totes les nostres publicacions, siguen textos, imatges o audiovisuals.
El Periòdic d’Ontinyent ha creat una eina de comunicació social amb una gran repercussió en la seua zona d’influència. Estem, sens dubte, davant el major i més efectiu sistema perquè els anunciants situen els seus missatges i puguen comprovar la capacitat d’arribada als seus possibles clients. El poder d’un mitjà que continua creixent cada dia.