El Periòdic d’Ontinyent prepara el ‘I Rally Fotogràfic Ciutat d’Ontinyent’

El Periòdic d’Ontinyent està reparant el ‘I Rally Fotogràfic Ciutat d’Ontinyent’. Tot i que la data encara no és exacta, es preveu poder realitzar l’activitat abans del mes d’abril. Pel que fa al premi d’aquest esdeveniment fotogràfic, s’atorgaran dos premis en metàl·lic, a les dues millors fotografies, de 200 i 100 € (el premi quedarà desert en cas de presentar-se menys de 10 participants).

Quant al desenvolupament del concurs, la inscripció serà totalment gratuïta i es realitzarà el mateix matí de la prova a les oficines de ‘El Periòdic d’Ontinyent’ (C/ Dos de Maig, 127). En el moment de la inscripció els i les participants hauran de realitzar una fotografia que repetiran en el moment en que tornen a les nostres instal·lacions per entregar les fotografies (un màxim de tres per fotògraf/a). Així, les imatges ubicades a la targeta de memòria entre ambdues fotografies seran les que podran presentar-se a concurs.

Respecte del tema de les imatges presentades, el mateix dia de la prova, a les 09.30 hores, es realitzarà un sorteig davant dels assistents on es triarà, d’entre tres opcions, el fil conductor del concurs. No obstant això, les inscripcions no es tancaran un cop realitzat el sorteig, podent acudir al llarg del matí, fins a les 13.00 hores, tot aquell que ho desitge per inscriure’s a l’activitat.

Les imatges s’entregaran abans de les 19.00 hores del mateix dia de la prova, fent-se el bolcat de fotografies davant dels participants als ordinadors de ‘El Periòdic d’Ontinyent’. Entre les novetats respecte d’aquest tipus de concursos, es podran utilitzar programes d’edició de fotografia sempre i quan la imatge original no siga retallada ni firmada, en aquest cas quedaran desqualificades. Els i les participants que decidisquen fer algun retoc a les seues fotografies (prèviament bolcades als ordinadors de ‘El Periòdic d’Ontinyent) tindran fins al dimecres d’eixa mateixa setmana per enviar la fotografia definitiva per correu.

La fotografia guanyadora serà triada, d’entre les imatges sense cap firma, entre els professionals de ‘El Periòdic d’Ontinyent’, qui no coneixeran l’autoria de les instantànies fins un cop triats els dos primer premis.