‘Gent de les Comarques’ retransmetrà l’Entrada de Moros i Cristians de Bocairent

Enguany, la plataforma digital Gent de les Comarques estarà l’encarregada de la retransmissió en directe de l’Entrada de Moros i Cristians de Bocairent. Pel que fa als Moros i Cristians d’Ontinyent, durant aquest dissabte i diumenge es disputen els tornejos esportius emmarcats en la programació del Mig Any Fester.

Aquesta vesprada, com cada primer cap de setmana de febrer, la localitat de Bocairent celebra l’entrada de Moros i Cristians. De matí, a partir de les 11.30 hores, la interpretació de l’himne nacional i la hissada de banderes serviran de punt de partida d’ aquest dia festiu. De vesprada, a partir de les 16.30 hores, els bàndols cristians i moros, respectivament, desfilaran pels carrers del municipi. L’Entrada podrà seguir-se en directe mitjançant la pàgina de Facebook ‘Gent de les Comarques’.

Amb motiu de les festes de Moros i Cristians ontinyentines, durant tot el cap de setmana es celebren les competicions esportives emmarcades en la programació del Mig Any Fester. Hui, a partir de les 15.00 hores, les comparses inscrites realitzaran les fases eliminatòries dels campionats de futbol, voleibol i pàdel. Demà, a partir de les 09.00 hores, es jugaran la resta d’eliminatòries de futbol i les semifinals i finals de voleibol, pàdel i tenis taula.

Quant a les mobilitzacions en defensa del sistema públic de pensions, Ontinyent acollirà una manifestació aquest matí, a partir de les 11.30 hores, amb eixida des de la plaça Major. Les reivindicacions atenen aspectes com l’establiment d’una pensió mínima superior o la necessitat d’atorgar protecció constitucional a aquest servei públic.

Per últim, per a demà diumenge, la Colla de Campaners d’Ontinyent obrirà les portes de la torre campanar a totes i tots aquells interessats en conéixer l’interior d’un dels majors atractius de la ciutat. Les visites tindran lloc a partir de les 10.30 hores des de la Porta del Bon Pastor, a plaça de l’Església de Santa Maria.