El Pla d’Obres garantirà la llum en la Policia Local en cas d’apagada

Cinc són les actuacions incloses en el Pla d’Obres i Serveis municipal de l’exercici anterior que s’acabaran d’executar enguany, segons ha informat el regidor d’Urbanisme, Patrimoni i Serveis Municipals, Joan Sanchis. Entre elles es troba dotar les instal·lacions de la Policia Local, ubicat en el Carrer Major, d’un grup electrogen perquè tinga subministrament elèctric si es produeix un tall de llum. Una iniciativa que compta amb un pressupost de 44.000 euros.

D’aquesta manera s’equipararà a altres instal·lacions municipals que sí que compten amb aquesta alternativa, com és el Mercat Municipal, on es va instal·lar el grup electrogen pensant en mantindre les càmeres frigorífiques en cas d’una apagada.

Les altres obres que es portaran endavant enguany i que vénen de 2020 són eliminar un cable que penja en el Museu del Tèxtil (13.700 euros); millores en les instal·lacions esportives municipals del Trinquet i el Frontó (42.000 euros); canviar els quadres elèctrics del recinte firal (30.000 euros) i il·luminar el circuit infantil del pumptrack una zona esportiva i d’oci molt utilitzada (37.000 euros). Cal destacar que la major part d’aquestes actuacions són de caràcter elèctric.

Segons afirma Joan Sanchis, “l’any passat, tot i les circumstàncies excepcionals es van poder fer prop d’una trentena d’actuacions incloses en el Pla d’Obres i Serveis. Les que no es van executar, es faran enguany”.

Les noves obres, per determinar
Per a enguany hi ha pressupostats 300.000 euros per al Pla d’Obres i Serveis segons ha explicat el regidor i coordinador de l’àrea, Joan Sanchis. A aquesta quantitat s’ha de restar els diners de totes les obres pendents, que ascendeix a 166.700 euros. La quantitat que queda és la que s’invertirà en les noves propostes per a 2021.

“En el pressupost municipal per a enguany s’han destinat 300.000 euros, dels quals una part anirà a executar les obres pendents i amb la quantitat resultant es decidirà que noves iniciatives abordarem enguany”, destaca Joan Sanchis. En general es tracta de treballs que no són massa vistosos per a la ciutadania, però que calen per a millorar els serveis i les instal·lacions municipals.