El poliesportiu acull aquest dissabte la Copa d’Espanya de Jiu-Jitsu

El pavelló poliesportiu d’Ontinyent acollirà aquest dissabte 16 de desembre la Copa d’Espanya de Jiu Jitsu CV sub 16, sub 18 i sub 21, en les modalitats Fighting, Ne-Waza, Duo i Show. Es tracta de la tercera activitat de les programades per a l’últim trimestre de l’any dins l’acord de l’Ajuntament amb la Federació Valenciana de Judo, que ha convertit la ciutat en la tercera subseu autonòmica de la Federació, i dins el qual s’organitzaran diverses competicions. Les altres activitats ja dutes a terme han estat la Copa Autonòmica de categories de base i la Copa d’Espanya de Judo de Veterans.

El regidor d’Esports, Ferran Gandia, destacava l’atractiu “d’una prova a la qual anem a veure a destacats esportistes d’aquestes modalitats en aquests trams d’edat, els nascuts i nascudes entre 2004 i 2010. Esportistes amb moltes ganes i amb unes capacitats que ja arriben al punt de donar un bon espectacle tant pel seu coneixement tècnic com per les ganes d’anar millorant i avançant en les seues trajectòries. Serà sense dubte una cita d’allò més atractiva que animem a totes i tots a gaudir aquest dissabte al poliesportiu”, manifestava.

La competició es desenvoluparà en horari de matí i vesprada des de les 10:00 hores, amb combats d’entre 3 i 5 minuts de durada segons la categoria i modalitat. Els pesatges es faran tant el mateix matí prèviament a l’inici de la competició com en la vesprada de divendres. Ferran Gandia posava en relleu “el positiu impacte de competicions com aquestes que projecten el nom de la ciutat i atrauen centenars de persones a Ontinyent”.