El poliesportiu s’ompli de gom a gom en les ’24 hores esportives’

En la vesprada d’ahir divendres començava una nova edició de les ’24 hores esportives’ d’Ontinyent, cita imprescindible al calendari estiuenc de la ciutat. En aquesta edició s’espera que al voltant de 2.400 esportistes participen en alguna de les 20 modalitats que inclou aquest esdeveniment, convertint les ’24 hores esportives’ d’Ontinyent en una de les cites, d’aquest tipus, més multitudinàries i importants a les Comarques Centrals.

Entre els esports que s’estan podent veure es troben la pilota valenciana, el bàsquet, crossfit, balls de saló, tir amb arc, escacs, futbol 7 i futbol sala, pàdel, natació, petanca, voleibol o frontó, entre altres.

Encara que durant el matí el poliesportiu no pararà d’acollir diferents competicions, serà a la vesprada quan se celebren la majoria de les finals. Per exemple, al bàsquet les semifinals es jugaran a les 14:00 i 15:00 hores, mentre que la final es disputarà a les 17:00 hores. Al voleibol, les semifinals de primera i segona categoria començaran a partir de les 17:30, mentre que les finals seran a les 19:00 hores. Quant al frontó, la final de primera categoria es dura a terme a les 18:00, i la final de categoria DH a les 19:00 hores.

Però l’esport no serà l’única proposta d’oci per aquest dissabte a Ontinyent. A partir de les 10:00 hores, el Palau de la Vila acollirà un taller Gegants i Cabets, inclòs a la VI Universitat d’Estiu de l’Ateneu Popular Ca la Mera. Anna M. Mollà serà l’encarregada d’impartir aquesta activitat en la qual donarà a conèixer la història i els balls de les figures d’Ontinyent.

D’altra banda, a les 11:00 hores, la placeta Latonda, enfront de Festers, acollirà la cloenda de l’Escola Infantil de Caps d’Esquadra.