Kapitalia s’afegeix com a espònsor de l’Ontinyent 1931 C.F.

Una empresa més d’Ontinyent s’acaba de sumar al projecte esportiu del nou club Ontinyent 1931 C.F. Es tracta de l’empresa immobiliària Kapitalia. La marca apareixerà al dors de les camisetes dels equips de l’entitat.

Kapitaliala major immobiliària de la Vall d’Albaida i líder en vendes, tindrà una forta presència en les equipacions, comptant amb la seua imatge corporativa en la part superior del dorsal tant en la domèstica, amb color blanc sobre fons negre, com en la visitant, amb el seu color de marca sobre el blanc.

L’Ontinyent 1931 segueix creixent d’aquesta manera per afrontar una temporada il·lusionant i seguir fent passos ferms per construir un futur pròsper. En la imatge, Salva Palaugerent de l’empresa, acompanyat de Miguel Ángel Mullor, president del club de futbol. Des de l’entitat es vol agrair a l’empresa la confiança dipositada.

Amb aquesta, ja són tres les marques que tenen presència en les equipacions oficials: Cotopur com a patrocinador principal en la part davantera, Kito en el camal dret dels pantalons, i ara es suma Kapitalia en la part del darrere.