El Pou Clar registra més de 1.000 visites durant el cap de setmana

Fins a un total de 1.082 usuaris visitaren el Pou Clar el recent cap de setmana. Durant les jornades del dissabte i diumenge, el paratge natural registrava 450 usuaris, la capacitat màxima de visitants per dia que marca l’Ordenança Municipal per a protegir aquest espai de grans aglomeracions de gent, mentre que el divendres la xifra es situava per davall dels 200 usuaris (182).

Cal recordar que des del divendres 1 de juliol per a accedir al paratge és necessari reservar prèviament la web www.reservespouclar.es, amb la possibilitat de fer la reserva el mateix dia i també cancel·lar-se si finalment no es pot acudir. El control està portant-se a terme mitjançant codis QR individualitzats que els vigilants lligen amb un dispositiu PDA, a pesar que es manté la possibilitat que una única persona reserve fins a 5 places.

D’altra banda, l’accés i estacionament de vehicles al Pou Clar queda novament prohibit, quedant com a alternatives a l’accés a peu i amb bicicleta amb un servei de bus gratuït els caps de setmana de juliol i agost des del Poliesportiu Municipal. Igual que l’any passat, l’autobús eixirà dissabtes i diumenge des del Poliesportiu a les 10.00 h, 13.20 h, 17.00 h i 19.50 h; i des del Pou Clar, eixirà a les 10.10 h, 13.30 h, 17.10 h i 20.00 h.