El PSOE estrena nova seu a Ontinyent

El PSPV obri aquest dissabte la nova seu de l’agrupació del partit a Ontinyent –al carrer del Músic Enric Casanova, 19, baix – que pretén ser un “punt de trobada” i fòrum per a tots els progressistes de la ciutat que vulguen enfortir el projecte socialista a Ontinyent.

El Partit Socialista obri la seua nova Casa del Poble a la ciutat d’Ontinyent, un nou espai d’acostament a la ciutadania que s’oferirà a les associacions i entitats que requerisquen un lloc on acomplir les seues activitats i que albergarà trobades amb la societat. Representants del PSOE a la província i en la Comunitat, així com els responsables de l’Agrupació local, visitaran la nova ubicació en el barri de Sant José d’Ontinyent, aquest dissabte amb motiu d’un acte de campanya de les eleccions europees.

Respecte de l’obertura del nou local, la secretària general de l’Agrupació local, Patricia Folgueras, ha destacat la vocació socialista d’impulsar espais de trobada per a construir projectes pegats al ciutadà.

 Folgueras, assegura que és “molt més que un espai on es fan gestions administratives”, ja que està pensat que siga un punt de trobada per a tots els que vulguen una ciutat més progressista, va indicar que el nou espai està “obert a tota la societat ontinyentina, més enllà d’unes sigles o d’una seu oficial que és on es fan les reunions més de treball”; considera que el lloc pot contribuir a realitzar “una labor social molt important”.

La secretària local Patricia Folgueras, ha destacat que és un espai “que té la seua porta a peu de carrer, en un lloc cèntric en el barri més poblat”, alguna cosa que, segons la socialista, no és cap casualitat perquè el local pretén ser un punt de trobada d’una gran ciutat com Ontinyent que, per a ella, és on comença el canvi.

Porten ja un any de treball en l’agrupació local estudiant projectes per a poder “reinventar i reiniciar” la ciutat. Va apuntar que a partir d’ara el nou espai servirà també per a reunir-se amb tota la societat civil, “no sols les associacions sinó tothom que vulga acostar-se a nosaltres per a tindre les oïdes molt obertes, per a poder fer la ciutat que ells veuen ajudats per la ciutat que nosaltres veiem”.

D’altra banda, Jose Antonio Martinez indica que des que va ser elegit regidor s’està treballant en eixe projecte. “Estem vivint moments molt il·lusionants, sobretot pensar en la ciutat del futur, que després caldrà baixar a la realitat, però ara és un moment d’escolta, de conversa, de bastir ponts amb la ciutadania, és un moment molt creatiu, bonic, i crec que molt il·lusionant”, va assenyalar el regidor.

Finalment, Patricia Folgueras, ha afirmat que l’objectiu de la formació és fer del PSOE el partit referent dels progressistes de la ciutat i ha insistit que el local està obert “a tothom” i que és un espai multifuncional que també acollirà altres activitats, no sols les polítiques.

Per eixe motiu la Casa del Poble que s’obri pretén ser un fòrum on “ser capaços de traslladar de manera més relaxada i fora de les institucions” els projectes, així com “intercanviar” i “recollir” propostes de la societat civil.

ELECCIONS EUROPEES: Millorar la vida de la gent.

Amb motiu de les eleccions europees del pròxim 9 de juny, aquest dissabte es congregaran a Ontinyent, en un acte de partit, un esmorzar, els lideres provincials i referents institucionals d’aquesta Organització, es comptarà amb la presència de Carlos F Bielsa, secretari general de la província de València, i portaveu del grup socialista en la Diputació de València, Jose Muñoz, síndic socialista en les Corts Valenciana, i Rebeca Torró, secretària d’estat Indústria del Govern d’Espanya.

En aquest sentit, s’assenyala que a part de l’acte d’Ontinyent d’aquest dissabte, la comarca comptarà amb dos actes més un aquest mateix divendres a Llutxent que comptarà amb la presència de Vicent Mascarell, Secretari d’organització del PSPV, de Xelo Angulo parlamentària del grup socialista en les Corts Valencianes, i un altre acte que se celebrarà la setmana vinent a Quatretonda i que es nou comptara amb la presència de Vicent Mascarell, secretari d’organització del PSPV.

El secretari general comarcal del PSOE a la Vall d’Albaida, Fede Vidal, recorda a propòsit d’aquests actes que el partit “és un mitjà per a arribar a la fi, que és transformar la societat i millorar la vida de la gent”.

Vidal, opina en aquest sentit que “el 9 de juny ens juguem continuar avançant en el marc europeu o retrocedir arrossegats per l’extremisme. No volem per a Europa el que no vam voler per al nostre país” “A Europa s’han s’assentar les bases d’un futur que no ha fet més que començar.”