El PSPV d’Ontinyent lamenta no haver rebut cap oferiment per ocupar alguna delegació “per treballar més directament en el dia a dia de la ciutat”

La tornada del PSPV-PSOE al plenari d’Ontinyent suposarà “una tasca de fiscalització constant a l’equip de govern des d’una visió responsable i constructiva”, com apunten des de l’agrupació local. Així, els socialistes lamenten “no poder contribuir d’una forma més directa al dia a dia de la ciutat” arran del repartiment de competències anunciat aquest dijous, 22 de juny.
El regidor socialista, José Antonio Martínez considera que “el suport rebut pel veïnat i l’aportació del PSPV-PSOE al llarg de la democràcia pel benestar de la ciutat constitueixen el millor aval per haver-hi gestionat alguna delegació en un moment de major pluralitat al ple municipal, reflex de la diversitat de la societat ontinyentina”. No obstant això, la formació assegura que aquesta circumstància “no ens farà defallir en el nostre objectiu de bastir un Ontinyent millor on capiguem totes i cada una de les persones que ací vivim”.
De fet, l’agrupació local considera “poc edificant” el precedent de deixar el PSPV-PSOE sense delegació “tal com havia sigut una constant al llarg de més de quatre dècades de democràcia a Ontinyent.” Aquesta circumstància “ens encoratja encara més si cal a continuar treballant per recuperar la normalitat de la nostra ciutat exemplificada durant totes les legislatures anteriors i que ens convertia en una ciutat referent en pluralitat”, conclouen des de l’executiva socialista.