El portaveu del grup municipal PSPV-PSOE a l’Ajuntament d’Ontinyent, José Antonio Martínez, ha acusat l’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, de “menysprear a tota la ciutat” per “abraçar ara al mateix PP que durant anys ens va negar un projecte tan important per a la comarca com l’hospital d’Ontinyent”.

Així s’ha pronunciat Martínez després de la visita del president de la Generalitat, Carlos Mazón, a la localitat, en la qual “només ha vingut a passejar-se, a continuar amb el postureo i a parlar de tot el que ja està en marxa gràcies a Ximo Puig”. “Avui s’han fet la foto de la vergonya que evidencia el pacte que existeix entre PP i Ens Uneix, un pacte que amaga moltes qüestions darrere, i que el temps dirà en què es tradueix”, ha manifestat el portaveu socialista.

“És una autèntica vergonya que Jorge Rodríguez parle de ‘sensibilitat’ del PP amb Ontinyent, quan ha estat el Consell de Ximo Puig el que ha desembussat els principals projectes per a la comarca, després d’anys de promeses incomplertes per part del PP, i el que ha construït l’hospital d’Ontinyent”, ha subratllat.