Una cadena humana de diversos quilòmetres de longitud exigeix al govern la regeneració “Urgent” de les platges al sud de Gandia.

Dissabte passat 05 d’agost, una impressionant cadena humana es va formar en la riba de la costa del sud de Gandia, abastant des de Daimús fins a Oliva, en un esforç conjunt per a salvar i regenerar les platges de la zona. La destacada iniciativa va ser organitzada per la plataforma cívica “Som Mediterranea”, atraient centenars de voluntaris compromesos amb la cura del medi ambient.

La cadena humana, de diversos quilòmetres de longitud, va demostrar el profund amor i preocupació de la comunitat local per preservar l’ecosistema costaner i protegir-lo d’amenaces. Els participants van entrellaçar les seves mans en un missatge d’unitat i consciència ambiental, enviant un clar missatge que la conservació del litoral és una prioritat.

Aquesta emotiva jornada també va ser una oportunitat per a conscienciar sobre els efectes del canvi climàtic i la importància de la sostenibilitat en el turisme i les activitats costaneres. La plataforma “Som Mediterranea” va agrair el suport massiu dels voluntaris i va reafirmar el seu compromís amb futures accions per a preservar les platjes d’aquesta zona.