El recinte firal acull el torneig de bàsquet 3×3 “Ontour” coincidint amb la Fira de Tendes, Tapes i Rock

El recinte firal d’Ontinyent acollirà el pròxim 17 de juny competicions de bàsquet 3×3 coincidint amb la Fira de Tendes, Tapes i Rock posada en marxa per l’Ajuntament a través del Consell Econòmic i Social (CES), amb el suport de Comerç IN, SOC i AHVAL.

El regidor d’Esports, Ferran Gandia, explicava que “és una excel·lent ocasió per gaudir d’aquesta espectacular modalitat de bàsquet urbà, plena d’intensitat, plasticitat i emoció. Serà un atractiu més per al cap de setmana de la Fira de Tendes, Tapes i Rock, i de segur també un al·licient per als mateixos equips participants el fet de poder estar en un entorn com aquest”.

El regidor recordava que “des de l’Ajuntament estem ajudant a l’impuls d’aquest esport amb la dotació de pistes als barris, que han permés el desenvolupament de la lliga local de 3×3 i la consolidació d’un equip professional que porta el nom de la ciutat per tota Espanya. El club ontibasket fa una gran tasca i animem a totes i tots a gaudir de l’espectacle del 3×3 el dissabte de la Fira de Tendes, Tapes i Rock”, manifestava.

Ontour és un torneig registrat en la Federació Internacional de Bàsquet, que consta de diferents parades per la Comunitat Valenciana i entra al rànquing FIBA 3×3. Ontour 3×3 inclou la participació d’equips FIBA, equips de la lliga nacional 3×3; així com equips amateurs. Els partits es disputen seguint les regles FIBA, amb partits de 10 minuts, 3 jugadors i possibilitat de fer un canvi. Es juguen a 21 punts i el primer que els aconseguisca guanya, mentre que si conclou el temps i hi ha empat, la pròrroga es juga al millor de dos punts.

La pista de bàsquet es trobarà ubicada al recinte firal, a prop de la zona d’hostaleria i música de la Fira de Tendes, Tapes i Rock, que també inclourà una extensa zona dedicada als comerços i serveis al carrer José Iranzo, entre els encreuaments amb el carrer Pius XII i l’avinguda d’Albaida.