Ontinyent presenta un “Estiu Musical” amb 5 concerts als diferents barris

El regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Ontinyent, Àlex Borrell, i el president de l’Agrupació Musical Ontinyent, Pablo Lluch, presentaven aquest dijous la programació de “l’Estiu Musical 2023“, que inclourà 5 concerts en altres tants espais escènics dels diferents barris de la ciutat.

Àlex Borrell, destacava que “en Ontinyent no s’entén l’estiu sense aquest cicle de concerts que organitza l’Agrupació Musical des de fa més de vint-i-cinc anys amb suport de l’Ajuntament, uns concerts que complementen a la perfecció la programació de Cultura de Barri que presentarem d’ací a poc, i que ens permetran apropar la cultura a totes i tots. Agraïm a l’agrupació el seu treball i animem a totes i tots a gaudir d’aquestes actuacions en llocs que a més pensem que són molt adients”, manifestava. En concret, les actuacions es duran a terme cada divendres i tindran lloc a la Glorieta, el Grup Ramón-Llin i les places de Sant Antoni, Coronació i Major.

El president de l’Agrupació Musical Ontinyent, Pablo Lluch, destacava l’aposta del cicle “per la diversitat d’estils i gèneres musicals”, i donava detalls al voltant de les diferents actuacions previstes. La primera serà divendres 30 de juny amb el Cor Aria d’Ontinyent, a les 20:00 h al Grup Ramon-Llin del barri de Sant Rafel “un lloc on repetim ubicació, que l’any passat va registrar un èxit rotund d’assistència, i on el cor Aria n’oferirà un concert amb un repertori molt variat d’estil gospel i música moderna”.
La mateixa jornada de divendres 30 de juny tindrà lloc el concert de l’Orquestra de Corda de l’Agrupació Musical Ontinyent a les 23:00 hores al remodelat carrer Sant Antoni, “un concert variat de música barroca amb unes quantes sorpreses, i on l’orquestra de corda ha volgut recuperar la forma d’interpretació d’aquesta música a l’escenografia del concert”.

Divendres 7 de juliol a les 23:00 h tindrà lloc el concert de la Intokables Bigband i la Intokables Big Band Junior al parc de la Glorieta, amb un repertori d’estil latin-jazz. El seguent concert serà divendres 14 de juliol a les 20:00 h a la plaça de la Coronació al barri del Llombo, on la Banda Jove de l’Agrupació Musical Ontinyent oferirà un concert amb arranjaments de música pop de grups com Coldplay, Beatles o La Fúmiga, entre d’altres.

L’Estiu Musical finalitzarà amb el plat fort de l’edició, el concert de la Banda de l’Agrupació Musical Ontinyent que se celebrarà a les 23:00 h de divendres 21 de juliol a la Plaça major d’Ontinyent. Lluch explicava que “serà un concert on l’Agrupació farà una recopilació de músiques del món, on s’apostarà per una escenografia on s’explica la travessia d’un viatger gran que conta la seua experiència al llarg de la seua vida. En aquest concert es comptarà amb la participació del taller de teatre de l’Agrupació Musical d’Ontinyent, “amb el seu mestre David Mollà al capdavant de l’escenografia i amb un gran muntatge tècnic per oferir un espectacle de qualitat que posarà tancarà la programació”.

El president de l’Agrupació Musical tenia paraules d’agraïment per a l’Ajuntament “per totes les facilitats ficades a l’hora d’organitzar els concerts” i emplaçava i convidava a La ciutadania d’Ontinyent i els voltants “a gaudir dels nostres concerts, que com cada any preparem amb molta il·lusió i estima”. Tots els concerts de l’Estiu Musical tindran entrada gratuïta i es disposaran cadires per a totes i tots.