El servei de préstec de bicicletes cada vegada més prop de ser una realitat

L’Ajuntament d’Ontinyent ha tret a licitació la implantació, gestió i manteniment del sistema, per un import total de 425.920 euros, IVA inclòs, i un període de 4 anys. La inversió en subministrament, instal·lació i posada en marxa del servei es licita per 120.000 euros més IVA, i el manteniment i gestió per 58.000 euros més IVA anuals durant 4 anys. Les empreses podran presentar les seues ofertes fins al pròxim 21 de setembre.

El servei comptarà amb 50 bicicletes i un sistema de càrrega mínima obligatòria de 15 euros a l’any o bé una càrrega mínima de 5 euros per 30 dies.
Segons el plec de condicions, els usuaris generals accediran gratuïtament als primers 30 minuts de cada ús, mentre que els puntuals pagaran 50 cèntims per eixa primera mitja hora. A partir d’ahí, en tots els casos el cost serà de 50 cèntims per cada tram de 30 minuts, o fracció. El temps màxim de cada préstec serà de 3 hores i no hi haurà límit màxim d’usos diaris per cada persona usuària. Les bicicletes s’estacionaran en qualsevol dels punts d’aparcament que determinarà l’Ajuntament.