El Teler es convertirà en un segon espai per a les activitats que programa ANIMA

L’Associació de Càncer d’Ontinyent, ANIMA, comptarà amb el centre comercial El Teler com a nou espai per a programar activitats, després d’un conveni signat entre totes dues entitats. Tal com ha explicat la vicepresidenta d’ANIMA, Marta Tortosa, la sinergia naix “de buscar aquest apartat més preventiu de la malaltia” que es concretarà en una sèrie activitats programades al llarg de l’any “per a fomentar un estil de vida saludable“. Amb aquesta nova iniciativa ANIMA fa un pas més i permetrà que El Teler es convertisca en un nou escenari per a continuar creixent com associació. “És una eina molt vàlida que ens va oferir Rubén (El Teler), ja que una plataforma com aquesta ens dona molta visibilitat, tant per a captar socis com per a acostar a la gent dempeus el nostre treball”, comentava Marta.

Per part seua, el gerent del centre comercial, Rubén Enguix, coincidint amb Marta, aprofitava per a destacar la importància d’accions com aquesta. “És una manera de promoure activitats i ajudar a donar a conéixer el paper d’aquesta associació, que és molt important”. Per a cada activitat s’habilitarà l’espai més convenient, així ho explicava Marta: “La idea és fer activitats puntuals i depenent de l’orientació d’aquesta buscarem el lloc idoni, per exemple si és està més vinculat a l’alimentació, buscarem algun lloc de restauració “, detalla. “La idea és aprofitar el volum de gent que passa diàriament pel centre comercial, i que amb aquestes activitats puntuals s’atraga a més gent, per a, d’una banda, fer que El Teler tinga més trànsit de públic i que a nosaltres ens conega més gent”, exposava.

La primera de les activitats està programada per a finals de maig i principis de juny, la data encara està pendent de concretar, i consistirà en un taller d’alimentació saludable enfocat a la preparació de suc i batuts. La resta de programació s’anunciarà en els pròxims dies. Finalment, el president de l’entitat, Lluís Muñoz, agraïa la col·laboració del Teler que “permetrà obrir-nos molt més amb el tema de la prevenció, tan important en aquests moments” i comptar amb un segon espai “per a fer possible una segona programació”, anunciava. De la mateixa forma, el centre d’ANIMA continuarà treballant en la seua programació habitual com són els grups de suport tant per als usuaris malalts com familiars.