El triatló Ontinyent torna a la competició amb la lliga de clubs caixa popular

Quatre esportistes del Club Triatló Ontinyent s’han desplaçat aquest cap de setmana fins a la localitat valenciana de Castelló de la Rivera per a reprendre la seua participació en la Lliga de Clubs Caixa Popular 2021.

Després de les tres proves puntuables en format triatló, amb el Duatló X Relleus de Castelló de la Rivera, la Lliga de Clubs comença la fase puntuable en format duatló. L’equip format per Paco Martí, Jordi López, Ana María Candrea i Eva Maria Gandia van estar els encarregats de representar el club ontinyentí en aquesta prova per relleus mixtos.

Pel que fa al desenvolupament de la prova, cadascun dels esportistes havia de completar un duatló en distància Supersprint abans de passar el testimoni al següent company, és a dir, 2.000 metres de carrera a peu, 5’3 quilòmetres de ciclisme i, novament, 1.000 metres de carrera a peu.

La 23 posició en la classificació general val a l’equip femení per a col·locar-se en vuitena posició de la Primera Divisió de la Lliga de Clubs Caixa Popular. Els xics, amb els resultats de Martí i López, es mantenen entre els deu primers llocs de la Primera Divisió Masculina.

La pròxima cursa puntuable del circuit tindrà lloc a Alzira el pròxim 14 de novembre, i constarà d’un duatló individual en distancia Sprint: 5.400 metres de carrera a peu, 20,4 quilòmetres de ciclisme i 2.700 metres de carrera a peu.