La web sèrie ‘Conectamos’ s’estrenarà el pròxim 11 de desembre a l’estil d’una gala de Hollywood

Conecters Sèrie ja compta amb data d’estrena. Després d’un any de rodatge, una pandèmia i moltes hores de càmera i acció, la web sèrie creada per un grup de joves actors d’Ontinyent s’estrenarà el pròxim 11 de desembre, a les 20.00 hores, al Teatre Echegaray. Creada i dirigida per Marcos Martínez, aquest projecte va fer els seus primers passos el setembre de 2020, moment en què s’iniciaren les jornades de gravació. “La sèrie estava prevista gravar-se al mes de març, però la pandèmia ho va fer impossible. Una vegada iniciarem els rodatges vam haver de parar 6 mesos entre el primer i segon capítol per l’augment de casos a Nadal”, explica el seu director.

Serà a través d’una gala benèfica, a l’estil d’una estrena de cinema de Hollywood, quan es projectarà el primer capítol a la pantalla gran. L’acte serà amenitzat amb una actuació de la companyia ‘Teatre per a tots’, monòlegs dels alumnes de l’escola d’interpretació ‘Mediterranean Acting’, entrevistes en directe als actors, vídeos extres on podrem veure les preses falses, així com un sorteig final a càrrec de Sheila Quesada Personal Travel. El grup de música ‘Citrick’ interpretarà en directe la banda sonora de la sèrie que ha estat de la mà de Quique Peidro. El 50% de la recaptació d’aquest esdeveniment anirà destinat a ANIMA (Associació de càncer d’Ontinyent). Les entrades anticipades tenen un preu de 4 euros i es poden adquirir en diferents comerços.

Amb un total de sis episodis, cada diumenge s’estrenarà un nou a les 16.00 hores a la pàgina web de la sèrie conecters.net. El primer s’emetrà el diumenge 19 de desembre. L’equip artístic ha estat format per una trentena de persones, entre actors principals, secundaris i figurants. Marcos Martínez, Neus Ferrero i Mireia Campos com a directors i actors, Sergio Sánchez com a tècnic de so i actor, Georgiana Bulhac en direcció de fotografia, Sebas Ortiz en direcció de fotografia i disseny web, Jorge Carlos Silva com a tècnic de so, Mariola Sánchez en direcció de fotografia i Lorena Guerola com ajudant de càmera.

La sèrie s’ha gravat a diferents racons d’Ontinyent, concretament en 147 localitzacions com el Pou Clar, Sant Esteve, el paratge del Torrater o la Vila, entre altres. Algunes d’aquestes jornades van ser especialment dures, com la del Pou Clar explica Martínez: “El rodatge es va ajornar dues vegades per la pluja, quan el vam poder reprendre part de l’equip es va posar malalt. El dia de la gravació hi havia tanta gent que vam haver de posar seguretat extra. La jornada va durar 12 hores, però durant cinc no vam poder fer res perquè sols fèiem que apartar a gent”.

Si tot va bé es comptarà amb una segona temporada. És per això que una part del fons que es recapte a la gala anirà destinat a seguir engrandit aquest projecte audiovisual. “Els actors estan molt il·lusionats en seguir interpretant els seus personatges. Quasi segur que tindrem una segona temporada”, conclou Martínez.