El Triatló Ontinyent torna a la competició per equips amb el Triatló de Vinaròs

El passat dissabte 8 de juny va tindre lloc a la ciutat de Vinaròs (Castelló) la cinquena prova puntuable per a la Lliga de Clubs Caixa Popular de Triatló, organitzada per la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana. En aquesta ocasió, de la mateixa manera que es va desenvolupar el Duatló de Mascarell en febrer, les i els esportistes han hagut de completar una cursa en format contra rellotge per equips.


Quique Campos, Enrique Torras, Jordi López, Sergio Revert, Pierre Rueche i Pau Minguet van ser els components de l’equip masculí, mentre que el combinat femení va estar format per Neus Baldó, Celia Bolinches, Ana María Candrea, Joana de Llago i Marta Tolsà. Xiques i xics van haver de disputar un triatló en distància esprint: 750 metres de natació, 20 quilòmetres de ciclisme i 5.000 metres de carrera a peu.


La Lliga de Clubs Caixa Popular celebrarà l’última prova puntuable el pròxim diumenge 30 de juny amb el XXXIV Triatló Alto Palancia, una competició que es desenvoluparà de manera individual i comptarà amb un segment de natació de 1.350 metres, 36 quilòmetres de ciclisme i, finalment, un segment de carrera a peu de 9 quilòmetres. Els xics del club ontinyentí arribaran a l’última cita en la posició 15 de la Primera Divisió Masculina i les xiques com les 8 classificades de la Primera Divisió Femenina.