Ací estan els 20 Angelets de la Puríssima per a les Festes patronals de 2024

L’Associació de Festes de la Puríssima ja ha anunciat els integrants de la comitiva dels Angelets de la Puríssima per a les Festes patronals de 2024. Després de la convocatòria oberta que es va realitzar el passat dissabte, al Centre Cultural Caixa Ontinyent, el resultat ha estat el següent. Hii haurà una comitiva integrada per 20 xiquets i xiquetes. Aquests són els noms.

· Pablo Coronado Bas

· Cristina Gómez Vidal

· Carmen Caballero Muñoz

· Inma Martínez Abad

· Toni Soriano Párraga

· Carla Beneyto Coll

· Mireia Monzó Nácher

· Valeria Llin Pla

· Berta Gil Quilis

· Júlia Montes Moreno

· Sara Gil Cana

· Pau Valdés Pons

· Marcos Moran Lurbe

· Mauro Aceta Martínez

· Leyre Ortega Mancheño

· Paloma Vidal Martí

· Silvia Eulalia Company

· Sofía Fuster Galbis

. Bernat Pastor Albuixech

. Vera Molla Albuixech

Els 20 Angelets seran els continuadors de la tradició d’Ontinyent en què s’anuncien les Festes dedicades a la Puríssima. D’aquesta forma es preservarà la joia muiscal que està declarada Bé Immaterial de Rellevància Local. Els xiquets i xiquetes rebran la formació musical de part de Ruben Penadés i Ferran Lluís Silvestre que seran els nous responsables.

Com ja es va anunciar, l’objectiu de l’Associació de Festes de la Pursíssima és que tots els xiquets que assistiren a la convocatòria foren Angelets, per aquest motiu, no es va fer prova de veu, perquè els nous formadors musicals treballaren de manera constant durant aquests mesos per a cuidar la qualitat dels cants, tant ‘El Cant dels Angelets’ com de l’Asguinaldo’. Acabat el calendari de formació decidiran qui cantaran i qui formaran part de la comitiva.