El turisme es redueix en un 75% a Ontinyent

Aquest estiu, a causa de la Covid-19, les pràctiques dels turistes que sovint visiten Ontinyent seran ben diferents de la dels anys anteriors. Tot i que la ciutat compta amb diferents atractius patrimonials, naturals, festius (que enguany han estat suspesos) i gastronòmics, les visites s’han vist reduïdes en un 75%.

Si comparem les dades facilitades per l’oficina de turisme referents al mes de juliol de 2019 i 2020, les visites han disminuït en quasi un miler de turistes. No obstant això, les sol•licituds d’informació que es realitzen per telèfon, per mail o per Facebook s’han vist més que duplicades.

D’entre tots els atractius d’Ontinyent, el Pou Clar ha estat l’objecte de la major part de les sol•licituts d’informació. Així, Tourist Info rep al dia més de trenta cridades relacionades amb el paratge natural.

D’altra banda, els allotjaments pels quals pregunta la gent interessada en visitar Ontinyent són principalment les zones d’acampada (per a tendes i caravanes) i les cases rurals. La inquietud per visitar un espai segur es tradueix en més cridades a l’oficina de turisme per tal de demanar informació sobre la situació actual.