‘Entre Muntanyes’, més de 30 rutes senderistes per la Vall d’Albaida

El programa de rutes senderistes organitzat per Turisme Vall d’Albaida ha presentat el seu calendari d’activitats per a l’any 2020. Des del 5 de setembre i fins al 19 de desembre, aquesta iniciativa oferirà la possibilitat de conéixer les serres de la Vall d’Albaida i d’altres comarques veïnes.

Enguany, ‘Entre Muntanyes’ compta amb una sèrie d’activitats dividides en tres modalitats: la modalitat familiar/kids, amb rutes de fins a 5 kilòmetres i una durada aproximada de dues hores, la modalitat estàndard, amb eixides d’aproximadament 10 kilòmetres i una previsió de 4 a 5 hores de recorregut, i la modalitat expert, que oferirà trajectes de més de 5 hores i més de 10 kilòmetres amb dificultat alta.

La primera eixida tindrà lloc el dissabte 5 de setembre a la localitat de Sempere. Aquesta ruta pels poblets del riu preveu una eixida de 8 km i 3 hores de durada. Pel que fa a Ontinyent, el calendari ‘Entre Muntanyes’ contempla una eixida pel barranc dels Tarongers, amb eixida des del Poliesportiu Municipal i d’una durada d’aproximadament quatre hores.

Totes les eixides seran gratuïtes i començaran, si no s’especifica el contrari, a les 09.00 hores des de l’ajuntament del municipi participant. Des de l’organització es recomana arribar al punt de trobada 15 minuts abans de l’eixida.