fbpx

‘Entre Muntanyes’, més de 30 rutes senderistes per la Vall d’Albaida

Categories Comarques, Notícies, Portada

El programa de rutes senderistes organitzat per Turisme Vall d’Albaida ha presentat el seu calendari d’activitats per a l’any 2020. Des del 5 de setembre i fins al 19 de desembre, aquesta iniciativa oferirà la possibilitat de conéixer les serres de la Vall d’Albaida i d’altres comarques veïnes.

Enguany, ‘Entre Muntanyes’ compta amb una sèrie d’activitats dividides en tres modalitats: la modalitat familiar/kids, amb rutes de fins a 5 kilòmetres i una durada aproximada de dues hores, la modalitat estàndard, amb eixides d’aproximadament 10 kilòmetres i una previsió de 4 a 5 hores de recorregut, i la modalitat expert, que oferirà trajectes de més de 5 hores i més de 10 kilòmetres amb dificultat alta.

La primera eixida tindrà lloc el dissabte 5 de setembre a la localitat de Sempere. Aquesta ruta pels poblets del riu preveu una eixida de 8 km i 3 hores de durada. Pel que fa a Ontinyent, el calendari ‘Entre Muntanyes’ contempla una eixida pel barranc dels Tarongers, amb eixida des del Poliesportiu Municipal i d’una durada d’aproximadament quatre hores.

Totes les eixides seran gratuïtes i començaran, si no s’especifica el contrari, a les 09.00 hores des de l’ajuntament del municipi participant. Des de l’organització es recomana arribar al punt de trobada 15 minuts abans de l’eixida.

error: