El vell Hospital tindrà un quiròfan de Cirurgia Menor Ambulatòria

Amb l’apertura del nou Hospital Comarcal d’Ontinyent (es preveu que després de Setmana Santa es posen en marxa les Consultes Externes dins ja de les noves instal·lacions), l’edifici del que ja serà vell Hospital assumirà algunes funcions noves. Així per exemple, segons s’ha comunicat des del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent, s’habilitaran obres per instal·lar un xicotet quiròfan de Cirurgia Menor Ambulatòria. Es tracta d’un servei que permet portar a terme operacions sense massa importància ni risc (berrugues, ferides…) i que no requereixen hospitalització ni internament en llit. Són intervencions que tenen el seu tractament a casa.

D’aquesta manera es pretén no saturar el nou Hospital i descongestionar les llistes d’espera per a intervencions de quiròfan. Tot això a l’espera que l’edifici de l’Avinguda Francesc Cerdà passe a convertir-se en un Hospital de Crònics de Llarga Estància (HACLE).

A més també s’ubicarà en aquestes dependències el treball d’Inspecció, una mesura que també persegueix donar-li més espai als centres de salut de la ciutat.