El VII Congrés Go Global suposarà un nou impuls a la internacionalització de les pimes valencianes

El Congrés Go Global, esdeveniment de referència per a l’impuls de la internacionalització de les pimes valencianes, organitzat per la conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través d’Ivace Internacional; les Cambres de Comerç de la Comunitat Valenciana i ICEX Espanya Exportació i Inversions, finançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), torna amb la setena edició de manera presencial, a Fira València, els dies 8 i 9 de novembre. La cita, que també es podrà seguir en streaming, ja ha obert les seves inscripcions, de manera gratuïta.

El Congrés Go Global vol ser un espai d’informació, assessorament i intercanvi d’experiències al voltant de la internacionalització empresarial. A les conferències programades s’hi uneixen, un any més, les reunions amb la Xarxa Exterior de l’Ivace i la possibilitat de concertar trobades amb les empreses importadores convidades a l’esdeveniment.

En aquesta edició, les dues conferències plenàries posaran el focus a “La internacionalització digital. Reptes i solucions” i al nou escenari internacional a la plenària “Competir en nous escenaris. Reptes i solucions”. A aquestes dues plenàries s’hi sumaran una sèrie de conferències sobre temàtiques d’actualitat al voltant de la digitalització empresarial, les oportunitats a Europa o el finançament internacional, així com la incorporació dels ODS a la internacionalització de les empreses.

Totes podran ser seguides per streaming per a aquelles empreses que no puguen desplaçar-se a Fira València.

Serà una edició que oferirà espais de diàlegs vinculats a temàtiques diferents amb l’objectiu de generar networking entre empreses tractores i empreses interessades en la matèria.

Les empreses interessades poden fer ja la seva inscripció de forma gratuïta a través del web oficial www.congresogoglobal.com