El ‘Xato’ Albert, greu però fora de perill després d’un accident

El futbolista ontinyentí, Fernando ‘Xato’ Albert es troba ingressat en la UVI de l’Hospital Virgen de la Salud de Toledo després de sofrir un greu accident de tràfic aquest matí. Segons s’informa des del C.D. Toledo, equip en el qual milita actualment el jugador d’Ontinyent, “el jugador es troba amb pronòstic reservat”, tal i com explica l’últim part mèdic emés al migdia.

Els fets han tingut lloc passades les sis de la matinada quan l’ex jugador blanquinegre marxava cap a la feina que compagina amb el futbol. L’accident s’ha produït en l’A5 direcció a Extremadura. El cotxe que conduïa el jove futbolista ha fet diferents tombs i ha sigut necessària la intervenció dels bombers per extraure’l de l’interior del vehicle.

Fonts de la família han tranquil·litzat a l’opinió pública local després de l’interés mediàtic que ha provocat l’accident a tots els mitjans esportius estatals. Segons indiquen familiars del ‘Xato’ Albert, si bé es troba sedat i entubat, el jugador està a hores d’ara fora de perill. L’entorn es optimista respecte a la seua futura recuperació.