Esteban Morcillo es convertirà hui en Fill Adoptiu d’Ontinyent

L’exrector de la Universitat de València, Esteban Morcillo, rebrà aquesta vesprada el títol de Fill Adoptiu d’Ontinyent. L’acte, que serà obert al públic, tindrà lloc finalment a la Sala Gomis a partir de les 19.30 h, en lloc del Palau de la Vila, on estava previst inicialment.

L’acte, que reconeixerà el treball de Morcillo per la ciutat “de gran importància per al desenvolupament del Campus Universitari d’Ontinyent”, destaquen des del consistori, comptarà amb la presència de representants polítics, de la comunitat universitària i d’associacions locals que han donat suport a la proposta.

Durant l’acte intervindran l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez; el regidor d’Educació, Óscar Borrell; la rectora de la Universitat de València, Mavi Mestre i el propi Esteban Morcillo. El títol de Fill Adoptiu és un reconeixement que arriba després que l’alcalde avançara durant la inauguració del  curs acadèmic 2017/2018 i en presència de l’aleshores rector que proposaria la concessió d’este títol per al Dr. Morcillo. Finalment, la proposta va ser aprovada en Ple el novembre de l’any passat.