El ciclisme d’Ontinyent estrena el ‘nou’ velòdrom

Les i ciclistes de l’Escola de Ciclisme d’Ontinyent estrenaven aquest dimarts el ‘nou’ velòdrom municipal al poliesportiu de la ciutat. Tal com expliquen des del mateix club esportiu, aquesta instal·lació “ha sigut seriosament remodelada desprès de 30 anys des de la seua construcció”. Concretament, la pista i la zona de calfament són totalment noves, donant una major seguretat als entrenaments de l’escola.

L’anunci de la remodel·lació es va fer el passat mes de maig dins del pla “Tornem Junts” amb una dotació presupostària de 45.000 euros.  El velòdrom que compta amb 30 anys d’antiguetat presentava deficències en forma de desnivell al paviment, a més de xicotets enfonsaments que podien provocar riscos de caiguda per a les persones usuàries.

Així, les xiquetes i xiquets de l’Escola de Ciclisme d’Ontinyent ja han pogut gaudir “de les noves sensacions que els ofereix el seu lloc d’entrenament”. En aquest primer contacte amb el velòdrom remodelat, les i els ciclistes han estat acompanyats pel regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Ontinyent, Òscar Borrell, qui comprovava el resultat de l’obra in situ. Des de l’entitat esportiva han volgut agrair públicament al regidor “tot el seu suport i treball en aquesta iniciativa”, que a més descriuen com un “canvi radical”. Borrell també ha aprofitat per a visitar les escoles esportives de tenis, pilota i tir amb arc que també estan sent renovades. Concretament s’està produint canvis de columnes i d’il·luminació a les pistes de tenis, un nou espai amb rampa i proteccions pel que fa a les instal·lacions de tir amb arc, mentre que el trinquet ha sigut totalment renovat.