El vent està creant situacions de perill en tot el terme municipal

Les fortes ràfegues de vent que hui s’estan notant (en alguns casos superiors als 80 kilòmetres per hora tal i com assenyala l’estació Ontinyent-Llombo de Meteontinyent) estan creant complicacions i problemes en diferents punts de la ciutat, tant al casc urbà com al disseminat de casetes.

Precisament alguns camins s’han vist molt afectats al llarg de la nit i primeres hores del matí. És el cas de la zona de Santa Ana on la caiguda d’un pi ha tallat la circulació i s’ha fet necessària la presència d’operaris perquè tallaren l’arbre i l’apartaren en la cuneta. Afortunadament el fet tenia lloc a les 4 de la matinada i per tant no n’hi havia massa tràfic.

També al Camí dels Pressos s’ha caigut un pal de telèfons enmig del camí i algun arbre. Tot això ha obligat a que els Bombers intervingueren per tal d’aclarir la circulació.

Però la caiguda d’arbres i branques és el fet més repetit i que està dificultant alguns punts. Per exemple al tram entre la rotonda del Salt del Bou i la de la piscina coberta on també s’ha fet necessària la presència d’efectius per deixar lliure la carretera.

Cal recordar que des d’ahir per la vesprada, i davant de la situació d’alerta taronja decretada pel Servei d’Emergènies de la Generalitat Valenciana, els parcs de la ciutat estan tancats i no s’obriran fins que es torne a la normalitat meteorològica. També estan tancades les pistes exteriors del Poliesportiu.