fbpx

El vent està creant situacions de perill en tot el terme municipal

Les fortes ràfegues de vent que hui s’estan notant (en alguns casos superiors als 80 kilòmetres per hora tal i com assenyala l’estació Ontinyent-Llombo de Meteontinyent) estan creant complicacions i problemes en diferents punts de la ciutat, tant al casc urbà com al disseminat de casetes.

Precisament alguns camins s’han vist molt afectats al llarg de la nit i primeres hores del matí. És el cas de la zona de Santa Ana on la caiguda d’un pi ha tallat la circulació i s’ha fet necessària la presència d’operaris perquè tallaren l’arbre i l’apartaren en la cuneta. Afortunadament el fet tenia lloc a les 4 de la matinada i per tant no n’hi havia massa tràfic.

També al Camí dels Pressos s’ha caigut un pal de telèfons enmig del camí i algun arbre. Tot això ha obligat a que els Bombers intervingueren per tal d’aclarir la circulació.

Però la caiguda d’arbres i branques és el fet més repetit i que està dificultant alguns punts. Per exemple al tram entre la rotonda del Salt del Bou i la de la piscina coberta on també s’ha fet necessària la presència d’efectius per deixar lliure la carretera.

Cal recordar que des d’ahir per la vesprada, i davant de la situació d’alerta taronja decretada pel Servei d’Emergènies de la Generalitat Valenciana, els parcs de la ciutat estan tancats i no s’obriran fins que es torne a la normalitat meteorològica. També estan tancades les pistes exteriors del Poliesportiu.