La nova urbanització obliga a canviar alguns actes de la Festa de Sant Antoni

Les obres de remodelació de l’artèria principal del barri de l’Ermiteta encara no estan acabades però això no impedirà la celebració dels actes festius que comencen el pròxim cap de setmana i tindran els principals en el darrer del mes de gener.

Això sí, la reforma urbanística del Carrer Sant Antoni obliga a modificar els escenaris d’alguns dels actes més tradicionals del programa festiu.

El primer aspecte que canvia és la distribució del Porrat. Els llocs de venda s’hauran d’adaptar al nou traçat del carrer i alguns llocs hauran de variar la seua ubicació. La foguera situada en la part més alta també tindrà de ser col·locada uns metres més avall perquè els jardins i bancs que s’han instal·lat han fet crèixer la nova zona recreativa.

Però sens dubte el canvi més important afecta a l’actuació musical. Ja no podrà realitzar-se en la part alta del carrer com venia sent tradicional, sino que, a partir d’ara, tindrà lloc en la Plaça del Barranquet. Cal recordar que l’any passat, per la pandèmia, també es va traslladar al mateix lloc.