Élite Sport es retira, l’Ontinyent CF condemnat a la liquidació

Finalment no s’ha firmat l’acord entre la directiva i Élite Sport. Ahir al migida, quan existia un acord verbal quasi completat i n’hi havia hora per firmar (a les 16 hores a València), es va comunicar que Élite Sport ajornava la signatura i es repensava la seua entrada en l’Ontinyent CF. Tot havia quedat per a hui dimarts com a última possibilitat, última esperança per a que les coses canviaren i es produira el miracle. La situació ara ja no és crítica sino, potser, insalvable.

La directiva i l’administrador concursal han estat treballant en els últims dies i han arribat a plegar-se a totes les condicions que demanava Élite Sport. Fonts de la negociació han afirmat que “s’havien acceptat totes les condiciones, s’havien plegat a tot, s’havin llevat les querelles que n’hi havien interposades, però ni així”. Després d’esperar, no s’ha confirmat l’acord pactat.

Segons es reconeix des d’Élite Sport “no podem fer res”. En una comunicació que ha fet arribar Adrián Márquez, es desvincula de les possibles responsabilitats per la hipotètica liquidació de l’entitat. “Hem fet un gran esforç pel club, vam entrar i liquidar els deutes, però ens van boicotejar la transformació en SAD. Quan vam anunciar que se n’anavem ens van insultar i tirar pedres. Hem rebut querelles, autèntiques barbaritats. Volíem tornar i no ens van deixar. Quan tot semblava que explotava ens van dir que tornaren, sense marge de fitxar jugadors i amb un problema de liquidesa de mig milió d’euros. El club no es liquida per Élite Sport sino pel tercer grup que entra que no afronta els seus pagaments”. Des d’Élite Sport es diu que “estem disposats a firmar un conveni a 25 anys per no ofegar ni liquidar el club. La solució és que algú vinga i a curt termini finance el club”.

Per a demà dimecres es convocarà a la plantilla i treballadors del club i es traslladarà tota la informació. Serà el propi administrador concursal i la directiva els que donen explicacions.

A partir d’ara, si no es paga abans del dijous, els jugadors poden quedar lliures i anar-se’n a altres equips. Si l’Ontinyent no és capaç de configurar una alineació mínima, segurament, seguirà els mateixos passos que el Reus. La liquidació de l’entitat, en concurs d’acreedors sembla l’únic camí.