Els 50 mitjans associats AMDComval arriben quasi als 100 milions de pàgines vistes en el primer semestre de 2022

Els 50 mitjans de comunicació que formen part de l’Associació de Mitjans Digitals de la Comunitat Valenciana (AMDComVal) han aconseguit la xifra de 99,2 milions de pàgines vistes en el primer semestre de l’any 2022, segons l’Oficina de Justificació de la Difusió (OJD).

Segons les dades públiques que es poden consultar en la web d’OJD, els mitjans associats AMDComVal auditats per aquest organisme que s’encarrega de controlar la difusió dels mitjans de comunicació han assolit 51,8 milions de pàgines vistes en el primer trimestre de l’any i 47,3 milions en el segon trimestre.

Aquestes xifres suposen una ratificació important per a AMDComVal en un moment de creixement amb la incorporació de nous associats que reforça la seua posició privilegiada de proximitat i capil·laritat territorial gràcies a la seua presència en totes les comarques d’Alacant, Castelló i València.

Aquestes xifres i aquestes noves incorporacions permetran a la AMDComVal, fundada en 2008, continuar construint un espai comunicacional valencià, basat en el suport als mitjans, defensant la generació d’informació i continguts de qualitat i proximitat com una indústria més de la Comunitat, que crea ocupació i riquesa.